donderdag 27 augustus 2015

SPORT1 / EUROBASKET 2015 / ORANJE BASKETBALL: Dankbaar, maar ook een Tikkie Teleurgesteld


Begrijp me niet verkeerd: Ik ben heel blij met wat Sport1 de afgelopen jaren heeft gedaan op het gebied van 'Basketball op TV' in het algemeen en voor het voorbestaan van het Nationale Team Mannen Basketball - Oranje Basketball - in het bijzonder.

Toch ben ik in een aantal zaken wel een beetje teleurgesteld: 1) dat we als abonnees geen papieren Programmagids meer ontvangen - misschien ben ik ouderwets, maar ik vind zo'n ding toch af en toe heel handig, en bovendien is het reclame!

Wat me brengt bij EuroBasket 2015 met Oranje Basketball voor het eerst sinds 26 jaar weer als deelnemer aanwezig - dat zijn dus (als ik ff snel hoofdreken) 12 gemiste EK's voor Nederland! Sport1 gaat van dat EK - minimaal - 18 wedstrijden uitzenden (informatie: Ronald van Dam), waaronder alle wedstrijden van Oranje Basketball - zie het speelschema --- Hier --

Maar dat brengt me gelijk bij 'Teleurstelling 2)' Zojuist kwam de email binnen die die papieren gids vervangt 'de Higlights van Sportember', en wat ontbreekt daar? Juist...Oranje Basketball EN EuroBasket 2015..!

Jammer, jammer, jammer...

En aangezien sinds de fusie met UPC ook nog eens de EPG van Ziggo stukken slechter is dan daarvoor, vind ik het ook nog eens een echt probleem; iemand zou zomaar eens een wedstrijd kunnen missen, en dan in plaats van 'Oranje Basketball', voetbal, voetbal, of voetbal van de HardDisk opgedist kunnen krijgen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten